sunnuntai 11. elokuuta 2024

Aina välillä tulee asiakkaita tai sellaiseksi tekeytyviä, jotka kuvittelevat että heikoilla alustavilla tiedoilla ilman katselmusta vaarallista kohteista voi antaa lopullista hintaa. Kaikki hinnanasenta on aina alustavaa, kunnes kohde on nähty ja hinnoiteltu, homma alkaa vasta sitten kun on maksettu https://pihapuiden-kaadot-Tampere.blogspot.com #Höpinät viestit ovat vain harhaa jos todellisuus kohteessa on muuta kuin alustava tieto.

Pihojen tienvarsien puuston raivauksia kauttani Tampere Nokia Ylöjärvi Kangasala Valkeakoski etc  Pirkanmaa Talonmiespalvelu@gmail.com + 044-3380291 whatsup (Osoitteenne kuvat kohteista ensisijassa sähköpostille, en rasita muistia nippelitiedoilla. Näin tulee asiat kirjattua oikein)

Edetään käteisellä kohteissa aina kun on hinta määritelty joko tuntiperusteiksi tai kohdekohtaiseksi. Mikäli alustava tuntiarvio ei pidä kutiaan esim pitkän tienvarren osalta niin sitten lisätunneista lisää arviotuntimäärän tultua täyteen, niin homma jatkuu. Helpointa edetä raivaushommissa raivurityöt jollain tuntimäärällä sopien + optio jatkosta:
https://Pihojen-raivaukset-Tampere.blogspot.com



Yleistä: Aina välillä tulee "asiakkaita" tai sellaiseksi tekeytyviä, jotka kuvittelevat että heikoilla alustavilla tiedoilla ilman katselmusta vaarallista kohteista voi antaa lopullista hintaa.

Kaikki hinnan asenta on aina alustavaa, kunnes kohde on nähty ja hinnoiteltu, homma alkaa vasta sitten kun on maksettu ensisijassa käteisellä kohteessa jotta voin alkaa. 


Erityistapauksissa ( Taloyhtiöt ymv) huolin tilille silloinkin ensisijassa ennakkomaksuna vähintään puolet etukäteen ja loput kun kohteessa https://pihapuiden-kaadot-Tampere.blogspot.com #Höpinät viestit ovat vain harhaa, jos todellisuus kohteessa on muuta kuin alustava tieto https://Pihapuiden-leikkaukset.blogspot.com 

Pikkupuissa hinnoittelu alustavilla tiedoilla yleensä lähempänä alustavaa pääsääntöisesti kun ei tarvitse varoa sähkölankoja, tuulta ymv esim rakennuksen etäisyyttä.

Ollaan yhteyksissä yhteisin sateettomin aikatauluin, katselmukset jos mahdollista sopien niin että voin tarvittaessa aloittaa heti kohteessa kun hinta on lukittu ja setelit rintataskussa, kiitos.

Kotitalousvähennysoikeus töistä vero.fi kautta



--------

Etenemme kohteissa aina huolella varoen piharakenteita; aitoja, kasvihuoneita etc

---------------

https://Puiden-kaadot-Tampere.blogspot.com/

-----------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti